reede, 21. september 2018

Tervelt ja tugevalt sügisele vastu!

Veel suvesoojal, kuid tuulisel pärastlõunal pidasid väikesed "pääsupesalised" spordipäeva. Kavas traditsiooniline klotsijooks, mille tulemused on olulised lasteaia lõpetamiseks kasvavas järjekorras kokku korjata, et parima sportlase diplomil "kilpkonn ikka jänkuks muutuks". 
Lisaks proovisime rühmajooksu, kus stardijoonele kogunesid kõik rühma lapsed korraga, et mänguväljaku ring kiiresti kiiresti läbida. Ka kõige väiksemad lapsed "vudisid, mis jaksasid", sest viimase osaleja finišeerumisel peatati ka stopper. Vahed ei olnudki märkimisväärselt suured, see näitab, et lastele, kellele meeldib joosta, teevad seda suurima hea meelega ja "ikka jalgadele valu andes", vahet ei ole, kas oled veel väike või juba peaaegu koolilaps.
Suure kummarduse peab kindlasti tegema ka õpetajatele, kes pidid väiksemaid lapsi käekõrval klotsist klotsini innustuse saatel jooksutama. Seega, pool joostud ajast võib õpetaja julgelt enda "kontole kirjutada". 
Lasteaed Pääsupesa spordipäeva võib kokku võtta lausega - tervislik liikumine ja sport on head nii kehalisele kui ka vaimsele tervisele. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar