teisipäev, 9. juuni 2015

TÄNAME TUBLISID LAPSI, NENDE VANEMAID JA ÕPETAJAID,
KES 2014/2015. ÕPPEAASTAL ESINDASID
KONKURSSIDEL JA SÜNDMUSTEL LASTEAED PÄÄSUPESA:

Meelespea rühma lapsed esinesid piirkondlikul üritusel Mardi- ja Kadripäeva kombed Ehte Gümnaasiumis.
Joonatan (Päevalill), Sonee (Kullerkupp) ja Uku Aksel (Karikakar) võtsid osa koolieelikute etlemiskonkursist „Eesti keele kaunis kõla“ 6.märtsil 2015 Eesti Lastekirjanduse Keskuses
Päevalille rühma lapsed esinesid Tallinna laste ja noorte teatrifestival “Kanutiaia Kann” 20.märtsil 2015.a. Kanutiaia Noortemajas.
Annabel, Eliise  ja Hanna (Meelespea) võtsid  osa  ülelinnalise lasteaialaste  projekti "Kasside Bugi" lõppkontserdist 1. aprillil 2015 Kanuti aias.
Annabel, Eliise, Elisabeth,  Hanna ja Mia Katariina (Meelespea)  ning Bairon, Dominic, Kaarel, Karolina ja Mia Karolina (Kurekell) esinesid 17. aprillil  2015 Kolmandal  Põhja- Tallinna laste loomingu festivalil "Kevad on käes".
Karolin ja Ellinor (Rukkilill) võtsid osa Põhja- Tallinna laste lauluvõistlusest Siller. Karolin valiti parimate laululaste hulka ja ta esines Põhja- Tallinna päevade raames Stroomi ranna suurel laval 23. mail 2015.
Karikakra rühma lapsed osalesid 20.mail 2015 Põhja-Tallinna lasteaedade spordipäeval Lasteaias Päikene.

Sõle raamatukogu joonistusvõistlusel „Pipi Pikksukk 70“  osalesid edukalt Gregor, Kaisa ja Brenda (Piibeleh) ning Kristelle (Rukkilill).

Aitäh kõikidele õpetajatele, kelle juhendamisel nii head tulemused sooritati!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar