reede, 30. mai 2014

Perepäev ilmaga,mis vastas teemale!

28. mail peeti lasteaed Pääsupesas perespordipäeva, mille teemaks oli viirused ja pisikud, mis kaovad, kui keha on tugev ja sportlik. Just sellest oli ka sissejuhatavas näidendis palju juttu.Õpetajad Kulla ja Lydia olid kehastunud Pisiku Pärleks ja Tõve Tõlliks. Oi, kus sai nalja. Küll nad proovisid lastele igasuguseid haigusi soovitada, aga lasteaia direktor ja õppealajuhataja proovisid need paharetid õuelt minema kihutada. Kuid ära loodagi, ega haigused nii kergelt alla anna. Appi tuli võtta lapsed, kel õpetajate Margiti ja Kulla abiga selgeks õpitud mitmed tervist parandavad ja tugevdavad tantsud-laulud. Lasteaia direktori Meka abiga loeti koos maha pikk ja hariv salm ning liikumisõpetaja Ave selgitas lastele ning vanematele, kuidas tervisejaamades tegutseda, et keha vapper ja tugev oleks. Nii asutigi jaamadest, mida oli kokku 13, tugevat tervist ammutama.
Ilm meie tegevust muidugi ei soosinud, kuid vaprad pered ja lapsed said ikkagi tugevaks ning need, kes ei teinud seda sportides, ammutasid jõudu, jaksu  rühmas piknikulaua taga.
Aitäh kõikidele õpetajatele, vanematele, onudele-tädidele ja lastele, kes te sel suvepuhkuste eelsel üritusel vapralt kaasa lõite!
Lähiajal galeriis perepäeva pilte.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar